Diumenge, 25 de Gener de 2015

6791 testimonis a la web

Menú Principal


És probable que no pugui veure el vídeo perquè té el Javascript desactivat o una versió antiga de Macromedia Flash Player.

Comprovi que té el Javascript activat o el Flash Player més recent.


Si vol, pot obtenir-lo fent clic: Flash Player més recent.

Si no vol descarregar-se el Flash, faci clic a l'enllaç “Vídeo en pantalla completa“ per veure'l en format Windows Media.

Total4/5 120 vots

Enviar

Un viaje por el Archivo de la Experiencia

Desde 2007 hasta 2009, el Archivo de la Experiencia ha recorrido la geografía española para recoger los relatos de personas que han querido compartir sus recuerdos. Sus historias de vida y experiencias personales son un legado para recordar.

Un viaje por el Archivo de la Experiencia Un viaje por el Archivo de la Experiencia
  • Nom:
    Archivo de la Experiencia
  • Origen:
    Barcelona
  • Idioma:
    Espaÿ±ol

Tancar

Los participantes del proyecto tienen más de 55 años y una historia que contar. Sus vivencias conforman un documento vivo que recoge la historia de la España del siglo XX, en voz de sus propios protagonistas. El portal acerca las nuevas tecnologías a las personas de la tercera edad y se convierte en una herramienta educativa al servicio de los más jóvenes.

Tancar

Si vol incloure aquest video a la seva pàgina web, weblog o videoblog, pot utilitzar el següent codi:

<embed width="466" height="285" flashvars="base_url=http://www.archivodelaexperiencia.es/swf/&media_content=http://www.archivodelaexperiencia.es/embed_1372711_get.html" wmode="transparent" allowfullscreen="true" quality="high" bgcolor="#FFFFFF" name="mediaviewer" id="mediaviewer" style="" src="http://www.archivodelaexperiencia.es/swf/tv466.swf" type="application/x-shockwave-flash" />

Formulari d'enviament

Tancar

Formulari d'enviament del vídeo
Remitent

Destinatari

Monogràfics destacats

Cultura

"Guateques"

Minifaldilles i melenes al vent per a elles, pantalons de cama d�elefant i patilles de destral per a ells. I al tocadiscos portàtil, vinils de Los Sirex.

Veure més

Societat

Espanyols a Hispanoamèrica
Espanyols a Hispanoamèrica

Durant els anys de la postguerra, els països d�Hispanoamèrica van ser terra d�acollida per a molts exiliats.

Veure més

Economia

El preu de les coses
El preu de les coses

Per a quant donava una �perra chica�? I una �perra gorda�? Què es podia comprar amb un ral? I amb una pesseta? Quant dóna de sí un euro?

Veure més

Esdeveniments

El maquis
El maquis

Els guerrillers de la resistència antifranquista que van tirar-se a la muntanya van ser uns 5.000 homes, dels quals no en van sobreviure més de 500.

Veure més

Esports

Tennis
Tennis

Espanya ha estat sempre un país de grans tenistes, desde Manuel Orantes o Andrés Gimeno fins a Juan Carlos Ferrero o Rafa Nadal. Dones com Arantxa Sánchez Vicario o Conchita Martínez han estat les protagonistes femenines d�aquest esport.

Veure més


2015 Creative Commons License Esta obra está bajo una licencia de Creative Commons